Ham Eggs

20140208-110659.jpg

Micul dejun in weekend…momentul nostru special in fiecare weekend…trezit dimineața târziu…lenevit in pat…mirosul de oua si cafea…de ce nu e weekend in fiecare zi?
Astăzi soțul meu a fost chef la micul dejun…eu doar ajutor si iată de bunătate a ieșit:

Ingrediente:
4 oua
4 felii de pâine
4 felii de Șuncă sau bacon
Puțin unt
Cascaval ras(noi am pus cascaval cu ardei iute)

Încălzit cuptorul la 180 de grade.
Ungem feliile de paine cu puțin unt , le așezăm într-o tava tapetată cu hârtie de copt si le dam la cuptor 2-3 minute.
Între timp ,într-o tigaie,rumenim puțin feliile de sunca(noi astăzi le-am tăiat fasiute) si prajim ouăle ochiuri.
Pe fiecare felie de pâine punem o felie de Șuncă,un ou ochi si o mana generoasa de cascaval si mai dam tava la cuptor 5-10 minute pana se topește cașcavalul. Le punem pe farfurii si împreuna cu ele revenim in pat la leneveala de weekend.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s