Ham Eggs

20140208-110659.jpg

Micul dejun in weekend…momentul nostru special in fiecare weekend…trezit dimineața târziu…lenevit in pat…mirosul de oua si cafea…de ce nu e weekend in fiecare zi?
Astăzi soțul meu a fost chef la micul dejun…eu doar ajutor si iată de bunătate a ieșit:

Ingrediente:
4 oua
4 felii de pâine
4 felii de Șuncă sau bacon
Puțin unt
Cascaval ras(noi am pus cascaval cu ardei iute)

Încălzit cuptorul la 180 de grade.
Ungem feliile de paine cu puțin unt , le așezăm într-o tava tapetată cu hârtie de copt si le dam la cuptor 2-3 minute.
Între timp ,într-o tigaie,rumenim puțin feliile de sunca(noi astăzi le-am tăiat fasiute) si prajim ouăle ochiuri.
Pe fiecare felie de pâine punem o felie de Șuncă,un ou ochi si o mana generoasa de cascaval si mai dam tava la cuptor 5-10 minute pana se topește cașcavalul. Le punem pe farfurii si împreuna cu ele revenim in pat la leneveala de weekend.

Lasă un comentariu