Spanac cu oua

IMG_3457
Aceasta este cea mai veche si mai solicitata reteta de spanac facuta la noi acasa.Este o reteta usoara , pe placul tuturor iubitorilor de spanac.O prepar atat cu spanac proaspat cat si congelat tot timpul anului.

Ingrediente:

50 gr spanac
2 legaturi dragavei
o ceapa maricica
2 rosii
4 oua
2 linguri ulei
2 linguri zeama de lamaie
sare
piper

Spalam si curatam spanacul si dragaveiul.
Le punem la oparit 5 minute in apa clocotita apoi le lasam intr-o sita la scurs.
Intr-o cratita punem 2 linguri de ulei si ceapa taiata cubulete.Dupa ce ceapa s-a calit 5 minute adaugam spanacul si dragaveiul taiate si acoperim cu apa in care le-am oparit.
Lasam pe foc potrivit 30 minute apoi punem rosiile taiate cubulete,zeama de lamaie si potrivim de sare si piper.
Cu o lingura facem 4 adancituri in spanac in care punem ouale.
Dam cratita cu spanacul la cuptor 15 minute pana cand ouale sunt facute.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s