Ciorba de miel

DSC00834

Ciorba de miel nu poate sa lipseasca de pe masa de Paste.Noi o indragim foarte mult si o preparam ori de cate ori avem ocazia indiferent de perioada din an in care ne aflam.

Ingrediente:

carne de miel(cap,gat,partea inferioara a picioarelor,coaste)
2 morcovi
1 radacina pastarnac
1/2 radacin telina
1 ardei gras
5 fire ceapa verde
2 linguri bulion de rosii
1 legatura leustean
1 legatura patrunjel
1 plic bors
sare
piper

Spalam carnea de miel si o punem la fiert in apa cu sare.Eu am avut o oala de 5 litrii in care am pus carnea si am umplut oala cu apa.Dincand in cand spumam ciorba.
Cand carnea este moale(se desprinde de pe oase) punem ceapa tocata marunt si restul zarzavaturilor taiate cubulete.Lasam legumele sa fiarba 30 de minute apoi adaugam bulionul si borsul si mai lasam 5 minute pe foc.
Potrivim de sare si piper si oprim focul.
Tiem leusteanul si patrunjelul marunt si le adaugam la ciorba.
Se serveste calda cu ardei iute si smantana(cine doreste).

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s