Prajitura cu piersici,iaurt si ciocolata

DSC01984 - Copy

Prajiturile cu fructe sunt la mare cautare la noi acasa in aceasta perioada.

Astazi va propun o prajitura delicioasa cu iaurt,piersici si bucatele de ciocolata.Se face foarte usor si cu siguranta este pe placul intregii familii.

 

Ingrediente:

1 iaurt mic(140 gr.)

2 oua

120 ml ulei

esenta de vanilie

150 gr zahar

1 plic praf de copt

200 gr faina

500 gr piersici

100 gr bobite de ciocolata

zahar pudra pentru decor

Intr-un bol incapator batem cu un tel ouale impreuna cu iaurtul.Adaugam uleiul si esenta de vanilie si continuam sa batem pana cand acesta este in intregime incorporat.Punem zaharul si mestecam pana la dizolvarea acestuia.

Intr-un castron separat cernem faina impreuna cu praful de copt si o adaugam toata odata peste compozitia din primul bol.Mestecam pana cand faina este incorporata.Adaugam si bobitele de ciocolata.

Undem cu ulei si tapetam cu faina o forma de copt cu dimensiunile 16X20 cm si turnam compozitia in ea.

Piersicile le curatam de coaja,le scoatem samburii si le taiem in cubulete iar cubuletele le presaram peste compozitia din tava.

Dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30-35 de minute pana cand prajitura trece testul scobitorii.

O lasam sa se raceasca de tot in tava apoi o pudram cu zahar pudra,o taiem in cubulete si este gata de servire.

 

DSC01981 - Copy DSC01982 - Copy DSC01975 - Copy

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s